15 квітня 2024 року відбулось засідання ректорату Львівського національного університету природокористування.
Розпочав засідання в.о. ректора Василь Лопушняк з питання про стан навчальної роботи в університеті, надавши слово першому проректору Ірині Федів, яка доповіла про результати відпрацювання пропущених навчальних занять студентами ОС «Бакалавр», «Магістр» та про необхідність розмістити захищені курсові роботи (проєкти) студентів випускних курсів ОС «Бакалавр» у хмарному сховищі Google Drive до 19.04.2024. В обговоренні цього питання взяв участь керівник НМВЗЯВО Олег Микула, наголосивши на необхідності моніторингу відповідності процедури відпрацювання вимогам положення «Про порядок відпрацювання студентами Львівського національного університету природокористування пропущених лекційних, практичних, лабораторних та семінарських занять».

У продовження Олег Микула доповів про узгодження графіка освітнього процесу на 2024–2025 н.р. та про базу даних освітніх компонентів для складання робочих навчальних планів на 2024–2025 н.р., закцентувавши на відповідності науково-педагогічних працівників освітнім компонентам згідно з ліцензійними умовами провадження освітньої діяльності.
Проректор з наукової роботи Богдан Гулько проінформував про підготовку угоди з компанією STV та організацію відкритого заняття топменеджменту компанії зі студентами, а також про виконання госпдоговірних наукових досліджень із компанією Байер у 2024 році. В обговоренні в.о. ректора Василь Лопушняк наголосив на необхідності активізувати пошук партнерів з виробництва для проведення госпдоговірних наукових досліджень на кафедрах.
Керівник відділу з організації виховної роботи студентів Оксана Качмар доповіла про організацію благодійного заходу на підтримку ЗСУ «Музика заради життя» 16.04.2024 та про стан підготовки до атестації творчих колективів ЛНУП 17.04.2024.
Проректор з адміністративно-господарської роботи Василь Друзюк ознайомив із поточними завданнями господарського відділу на тиждень, основними з яких є: підготовка до проведення Дня охорони праці 28.04.2024; продовження робіт із упорядкування та прибирання території студентського містечка університету; проведення ремонту університетського саду через підсадку дерев у місцях випадів.
Декани факультетів Степан Ковалишин, Володимир Ковалів, Андрій Мазурак, Павло Колодій, доцент кафедри генетики, селекції та захисту рослин Галина Косилович, директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Галина Мацьків доповіли про поточну роботу і завдання на тиждень. У результаті обговорення було прийнято низку рішень: продовжити підготовку до складання ЄДКІ студентами четвертого курсу спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» ОС «Бакалавр»; продовжити обговорення проєктів освітніх програм зі стейкхолдерами, інформацію висвітлювати на вебсайті університету у рубриках про освітні програми; розпочати співпрацю з представниками Контінентал Фармерз Груп щодо відкриття лабораторії гідропоніки на факультеті агротехнологій та екології; підготувати проєктно-кошторисні рішення стосовно відновлення бігових доріжок та ділянок із твердим покриттям на стадіоні ЛНУП; обговорити на засіданнях методичних комісій факультетів загальну кількість кредитів для вивчення іноземної мови (основна і вибіркова складова) студентами ОС «Бакалавр» до 30.04.2024; продовжити профорієнтаційну роботу серед випускників ЗОШ та коледжів.