18 березня 2019 року ЛНАУ з офіційним візитом відвідала делегація Квантленського політехнічного університету (Kwantlen Polytechnic University). До складу делегації входили віце-президент др. Сальвадор Фереррас та завідувач кафедри сталого розвитку сільського господарства та харчових систем др. Ребекка Харбут. Зустріч відбулася за сприяння Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні Романа Ващука та представника комерційного відділу Посольства Канади Ліліани Жиліної.

Метою візиту було налагодження співпраці між Квантленським політехнічним університетом та Львівським національним аграрним університетом.

У рамках візиту відбувся круглий стіл делегації Квантленського політехнічного університету з представниками адміністрації та науково-педагогічними працівниками ЛНАУ. Ректор університету академік Володимир Снітинський і віце-президент др. Сальвадор Фереррас відзначили широкі можливості для співпраці між університетами, окреслили коло питань у сфері наукової та освітньої діяльності, в яких ця співпраця є особливо перспективною.

Питання стосувалися сталого ведення сільського господарства, садівництва, розвитку харчових систем, застосування відновлюваних джерел енергії та  забезпечення участі України у міжнародному агробізнесі.

З інформацією про досягнення й потенціал Львівського національного аграрного університету виступила керівник відділу міжнародних зв’язків Ольга Іщенко, а також представники факультетів з наступними презентаціями:

- «Напрями наукових досліджень садівництва та овочівництва ЛНАУ» (доцент Б.І. Гулько);

- «Організація навчального процесу та науково-дослідної роботи на кафедрі екології ЛНАУ» (доцент Б.В. Кректун);

- «Розвиток досліджень з відновлюваних джерел енергії ЛНАУ» (доцент І.М. Городецький);

- «Співпраця у сфері міжнародного агробізнесу» (асистент кафедри міжнародних економічних відносин та маркетингу Р.Д. Федів).

З канадського боку з презентацією про свій університет та основні напрями роботи на кафедрі сталого розвитку сільського господарства та харчових систем виступила Ребекка Харбут.

Презентації, які були  дуже інформативні з обох боків, викликали жваву дискусію та окреслили напрями майбутньої співпраці.

Канадська сторона висловила своє переконання у тому, що був зроблений перший успішний крок до подальшої співпраці між двома університетами.