5 лютого 2024 року відбулось засідання ректорату Львівського національного університету природокористування.
Розпочав засідання в.о. ректора Василь Лопушняк, який привітав присутніх із початком робочого тижня, після чого перейшов до реалізації порядку денного.
Керівник навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти Олег Микула закцентував увагу на результатах моніторингу пільгових категорій студентів, на процедурі видачі академічних довідок, на порядку повернення здобувача освіти з академічної відпустки.

Проректор з наукової роботи Богдан Гулько поінформував про поточні результати міжнародної та грантової діяльності, про організацію звітної студентської наукової конференції за результатами науково-дослідної роботи у 2023 році, про роботу щодо створення на базі наукових видань ЛНУП видання, індексованого у наукометричній базі Scopus, про підтверджену готовність компанії «БАЙЄР» до співпраці і проведення наукових досліджень на базі ННЦ ЛНУП.
Проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич доповів про заходи з навчально-виховної роботи у лютому та про започаткування відеоконкурсу «Alma mater очима здобувачів вищої освіти».
Декани факультетів Степан Ковалишин, Володимир Ковалів, Андрій Мазурак, Павло Колодій, Володимир Бальковський, директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Галина Мацьків доповіли про поточну роботу і завдання на тиждень. Зокрема, акцентували увагу на: аналізі результатів ліквідації академічної заборгованості зимової сесії здобувачами рівня вищої освіти «Бакалавр» і «Магістр»; продовженні профорієнтаційної роботи, використовуючи формат опитування випускників ЗОШ і фахових коледжів з метою отримання інформації про перспективи їх вступу у ЗВО; продовженні співпраці із регіональними центрами зайнятості за програмою ваучерів на навчання; завершенні формування навчально-тематичної програми підвищення кваліфікації щодо роботи з програмним забезпеченням SolidWorks.
Головний учений секретар Наталія Стойко проінформувала про організацію проведення Вченої ради ЛНУП 22 лютого 2024 року та про процедуру погодження проєктів положень, що виносяться на розгляд і затвердження Вченої ради університету.
Керівник відділу комп’ютерно-інформаційних технологій Володимир Станько доповів про результати внутрішнього аудиту інформаційних ресурсів університету та про пропозиції щодо створення і поширення контенту в інформаційному просторі.