7 травня 2025 року на лабораторному занятті з навчальної дисципліни «Біологія» (викладач – Галина Лисак) студенти смакували ароматний чай з трав, плодів та гілочок лісових кущів. Фіточаювання проведено з метою практичного використання знань про властивості рослин.
Завідувач кафедри сталого природокористування та захисту довкілля к.б.н., доцент Петро Хірівський розповів про екологічні проблеми, пов’язані зі споживанням модифікованої продукції, і закликав споживати своє, українське, випробуване поколіннями. До обговорення теми також активно долучилися доценти кафедри Наталія Панас та Юстина Жиліщич.

Ольга Плохотюк (студентка групи Еко-11) підготувала презентацію на тему «Традиції китайського чаювання», Олена Павлик (Еко-11) навчила етично-естетичної поведінки під час англійського чаювання, а Вікторія Максимів (група Еко-11) здивувала присутніх цікавинками про чай.
Студенти груп Еко-11 та Еко-12 жваво дискутували щодо чайних інгредієнтів. Після закінчення фіточаювання студенти та викладачі в доброму настрої продовжили свій день.
Нехай кожна чашка чаю принесе Вам спокій, натхнення і гармонію душі!