20 травня 2020 року в новому для всіх форматі відбулось чергове засідання Вченої ради з використанням дистанційних технологій.

Порядок денний цього засідання був наступним:

 * Про затвердження змін до Положення про Вчену раду Львівського національного аграрного університету (з врахуванням змін у законодавстві та умов дистанційного проведення засідань).

Інформувала головний учений секретар І.М. Федів.

  * Звіт про результати проведення навчального процесу в дистанційній формі на факультетах, ННІЗПО та коледжах ЛНАУ.Доповідали: декани факультетів, директор ННІЗПО, директори коледжів.

Виступали: перший проректор В.М. Боярчук, керівник навчального відділу О.Я. Микула.

  * Про затвердження змін до умов прийому на навчання до Львівського національного аграрного університету у 2020 році.

Інформувала відповідальний секретар приймальної комісії Ю.С. Голячук.

За результатами розгляду питань порядку денного Вчена рада прийняла ряд важливих рішень щодо вдосконалення дистанційної роботи та навчання у Львівському національному аграрному університеті, зокрема:

  • Затверджено в новій редакції «Положення про Вчену раду Львівського національного аграрного університету», яке доповнено розділом про організацію проведення засідання Вченої ради в дистанційному режимі.
  • Внесено зміни до «Положення про організацію освітнього процесу у Львівському національному аграрному університеті» та «Положення про порядок створення та організацію роботи екзаменаційної комісії для атестації здобувачів вищої освіти у Львівському національному аграрному університеті».
  • Доповнено «Норми часу для планування й обліку роботи педагогічних і науково-педагогічних працівників Львівського національного аграрного університету».
  • Прийнято рішення утворити робочу групу з вдосконалення дистанційної роботи у Львівському національному аграрному університеті та провести навчальні семінари (вебінари) для викладачів та студентів з метою підвищення їх кваліфікації у напрямі використання сучасних освітніх платформ.
  • Обговорено напрями покращення матеріально-технічного забезпечення університету для належного та якісного забезпечення дистанційного освітнього процесу.

 Також прийнято ряд рішень щодо змін у графіку навчального процесу, розробки освітніх програм, організаційних питань роботи науково-педагогічних працівників в карантинний та посткарантинний період, надано рекомендації щодо друку навчально-методичних та наукових видань науково-педагогічних працівників університету.