8 лютого 2023 року відбулось засідання Вченої ради Львівського національного університету природокористування.
Розпочав засідання ректор університету, академік НААНУ Володимир Снітинський, який привітав з днем народження професора Георгія Черевка та доцента Ольгу Дидів і побажав їм міцного здоров’я, щасливої долі, успіхів у роботі та здійснення мрій.
Далі перейшли до розгляду питань порядку денного:
1. Про внесення змін до складу Вченої ради ЛНУП.
Доповідав голова Вченої ради академік НААН України Володимир Снітинський. Під час обговорення даного питання заступником голови Вченої ради університету обрано першого проректора Ірину Федів, головним ученим секретарем – Наталію Стойко. На підставі рішення конференції трудового колективу ЛНУП до складу Вченої ради введено Андрія Шарибуру, Віталія Власовця, Георгія Худавердяна.
2. Про результати фінансової і господарської діяльності ЛНУП у 2022 році та основні завдання на 2023 рік.
Доповідали: головний бухгалтер університету Галина Козлова, проректор з адміністративно-господарської роботи Василь Друзюк. Відзначено, що у 2022 році основні тенденції фінансової діяльності університету були направлені на збільшення доходів від платних послуг, що дозволило на належному рівні проводити навчальний процес, науково-дослідні роботи, зміцнювати матеріально-технічну базу університету. Господарська робота була направлена на забезпечення комфортних умов праці всіх категорій працівників університету та навчання здобувачів освіти. Обговоривши напрями діяльності університету та розміри державного фінансування, а також складові формування доходів і видатків на 2023 рік, Вчена рада ухвалила ряд заходів з оптимізації фінансової і господарської діяльності університету.
3. Про внесення змін до організації освітнього процесу.
Доповідав керівник НМВЗЯВО Олег Микула.
Враховуючи енергетичну кризу в державі, на розгляд Вченої ради внесено пропозиції щодо зміни розкладу дзвінків, які були схвалені. Прийнято рішення, що навчання за зміненим розкладом розпочнеться з 13 лютого 2023 року.