Реєстрація на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) розпочинається з 09.00 год. 11 травня та закінчується о 18.00 год. 03 червня 2021 року.

Для реєстрації необхідно на електронну адресу Приймальної комісії ЛНАУ (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) надіслати скановані копії або якісні фотокопії реєстраційних документів:

- заповнена заява-анкета;

- документ, що посвідчує особу;

- облікова картка платника податків;

- довідка, видана за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (лише для осіб, які завершують навчання в поточному році у вищих військових навчальних закладах, персональні дані яких не вносяться до Єдиної державної бази з питань освіти);

- документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулих роках);

- фотокартка для документів (кольорова або чорно-біла) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;

- медичний висновок за формою первинної облікової документації (у разі необхідності створення особливих умов для проходження вступного випробування).

Увага! У темі листа обов’язково зазначте прізвище, ім’я, по батькові, а в тексті листа – прізвище, ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків.

Перш ніж надіслати лист, обов’язково перевірте правильність даних, які зазначили в заяві-анкеті.

У разі успішної реєстрації Вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листа на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься в Приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку Ви виявите помилки, зверніться до Приймальної комісії до завершення терміну реєстрації на ЄВІ (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. (032)22-42-498).

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до Приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо Ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті (оплата поштового листа за рахунок одержувача).

Детальна інформація щодо реєстрації на ЄВІ за тел. (032)22-42-498.