12-16 червня 2017 року відбувся навчальний візит представників українських організацій – членів консорціуму Темпус-проекту «QANTUS» до Варшавського університету наук про життя (Польща).

У навчальному візиті взяли участь представники усіх університетів з України, а також Державної установи «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів „Агроосвіта”», Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Інституту екології Карпат НАН України та Департаменту вищої освіти МОН. Львівський національний аграрний університет представляла зав. відділом міжнародних зв’язків Ольга Іщенко.

В ході візиту учасники обговорили питання, що стосуються виконання проекту за робочими пакетами та впровадження інструментів Європейського простору вищої освіти. Під час візиту відбувся обмін досвідом з польськими партнерами та була зібрана інформація, що стосується Національної рамки кваліфікацій Польщі, впровадження Європейської кредитно трансферно-накопичувальної системи, забезпечення якості вищої освіти та інші дані, необхідні для виконання завдань проекту. Учасники візиту відвідали факультет рослинництва та біології, бібліотеку, музей та водний центр, який вразив учасників кількістю та якістю лабораторій.