На факультеті агротехнологій та екології Львівського національного університету природокористування 29 квітня 2022 року проходила атестація студентів Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти, які навчалися за ОПП «Агрономія» та ОПП «Садівництво та виноградарство» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
У зв’язку з запровадженням в Україні воєнного стану екзамен відбувався в дистанційному режимі на платформі Zoom.
За результатами роботи екзаменаційна комісія відзначила високі та достатні теоретичні знання й практичні навички, продемонстровані випускниками при висвітленні поставлених питань і завдань, що засвідчує успішне досягнення ними програмних результатів навчання та набуття необхідних для професійної діяльності загальних і фахових компетентностей.
Підготовка фахівців у стінах ЛНУП забезпечує здобувачам вищої освіти рівень знань, що відповідає вимогам сучасного аграрного виробництва, а також рівень інтелектуального та особистісного розвитку, що робить їх конкурентоспроможними на ринку праці.
Випускники ОС «Бакалавр» зможуть продовжити навчання в університеті за спеціальностями 201 «Агрономія» та 203 «Садівництво та виноградарство» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.