Згідно з Меморандумом про співпрацю, підписаним Львівським національним університетом природокористування з бізнес-освітньою платформою Ukrainian Food Valley (UFV), упродовж 24.09.2021 р. –15.09.2022 р. доцент кафедри екології, к.с.-г.н. Б.В. Кректун та доценти кафедри генетики, селекції та захисту рослин, к.б.н. Ю.С. Голячук і к.с.-г.н. Г.М. Корпіта проходили дистанційне онлайн-навчання за програмою «Магістр з основ управління бізнесом» (Master of Business Administration), що розроблена і втілена відповідно до вимог для курсу Mini МВА методистами та викладачами UFV за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку в Україні (АГРО), що реалізовується компанією Кімонікс Інтернешнл.
Проєкт включав 10 навчальних онлайн-модулів.
Учасниками та учасницями навчальної онлайн-програми виступили:
- жінки-агровиробники, підприємці, власники мікро-, малих та середніх підприємств;
- викладачі аграрних ЗВО, із якими UFV уклала Меморандуми про співпрацю;
- учасники ринку – лідери агропідприємств.
У процесі навчання учасниками було успішно захищено групові проєкти, які стосувалися кластерних ініціатив у сфері аграрного виробництва, освіти й науки, та індивідуальні освітні проєкти.
Варто зазначити, що окремим навчальним курсом Mini МВА була Школа викладацької майстерності, проведена у період із 27 червня до 10 липня 2022 р., у якій взяли участь 13 представників аграрних ЗВО, зокрема і науково-педагогічні працівники Львівського національного університету природокористування. Учасники та учасниці розробили та успішно захистили силабуси нових навчальних програм, що базуються на новітніх методиках викладання у бізнес-школах. Продовженням співпраці між ЛНУП і UFV буде реалізація спільних проєктів у сфері бізнес-освіти та освіти впродовж життя.