Львівський національний аграрний університет – перший навчальний заклад Львівської області, який став членом організації «Спілка Автоматизаторів Бізнесу» (САБ), що об’єднує професіоналів в області автоматизації бізнесу, які використовують сучасні програмні продукти та платформи для автоматизації бізнес-процесів.
У ТОВ «Бізнес-баланс», яке надає університету велику підтримку з доступу до сучасних програмних продуктів, закуплено програми для автоматизації «BAS», «1С:Підприємство» та інші, завдяки яким навчаються студенти. Серед таких програм «МЕДок», «Програмний РРО Cashalot», «СОТА Каса» та ін., які вже довгий час використовуються у навчальному процесі.
Офіційна передача програмних продуктів відбулася в офісі ТОВ «Бізнес-баланс». Директор ТОВ «Бізнес-баланс» Наталія Мацина передала програмні продукти декану факультету управління, економіки та права Володимиру Коваліву та заступнику декана Андрієві Верзуну.
Члени САБ – це близько 500 висококваліфікованих команд фахівців, які забезпечують якісне впровадження, супровід і підтримку сучасних систем автоматизації бізнесу.
Члени САБ беруть активну участь у розвитку програм з автоматизації бізнесу, поліпшення якості послуг і сервісів інформаційно-технологічного супроводу користувачів, у підвищенні компетенцій фахівців і користувачів. САБ стежить за якістю наданих учасниками послуг, для цього вироблена єдина система стандартів якості роботи та просування послуг у сфері автоматизації.
На рахунку компаній-учасниць САБ сотні тисяч успішних проєктів, станом на сьогодні вони надають послуги з супроводу та підтримки понад 300 000 українських організацій.
Така співпраця дасть можливість студентам факультету управління, економіки та права вивчати ефективні та найсучасніші системи управління підприємствами, системи обліку та планування, які працюють на основі ERP. Сподіваємось, що наукова складова дасть змогу покращити програмні продукти та донести їх до мас, адже сучасні інформаційні технології є найбажанішою складовою навчального процесу.
Львівський національний аграрний університет є прихильником лише ліцензійного програмного забезпечення для навчальних цілей.