27-28 жовтня 2022 року у Львівському національному університеті природокористування відбулася міжнародна наукова конференція, присвячена проблематиці відновлення соціальної інфраструктури та просторового розвитку територій повоєнної України. Конференцію спільно організували Львівський національний університет природокористування, Черкаський державний технологічний університет, Херсонський національний технічний університет, Львівський державний університет внутрішніх справ та Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв.
Учасників міжнародної конференції привітали ректори та проректори вишів-організаторів. Символічно, що науково-дискусійна платформа об’єднала науковців із тимчасово окупованих територій, територій, де проходять активні бойові дії, та територій, що стали прихистком для біженців.


У конференції взяли участь доповідачі з США, Аргентини, Нідерландів, Індії, Туреччини, Італії. Загалом понад сто учасників конференції виступили у секційних засіданнях.
Завершальним акордом наукової конференції стало відкриття виставки живопису художника Степана Пісьо. Укотре митець вражає відвідувачів педантизмом у зображенні предметів народного декоративно-ужиткового мистецтва, оригінальним підбором сюжетів для пейзажів і вимогливістю до себе як до архітектора при зображенні пам’яток архітектури.