Сучасні інженери машинобудівних підприємств повинні досконало володіти системами автоматизованого проєктування (САПР), вміти створювати сучасний графічний контент. Сьогодні більшість з них у своїй професійній діяльності широко використовує САПР Solidworks. Саме її застосовують у навчальному процесі підготовки фахівців інженерних спеціальностей у Львівському НУП, оскільки він є ліцензійним користувачем цього програмного забезпечення.
Для виявлення студентів, які найкраще освоїли даний графічний редактор, кафедрою машинобудування спільно з компанією «Craft Innovation» проведено конкурс із геометричного моделювання в Solidworks, в якому взяли участь 12 учасників.
Змагання було цікавим та напруженим, адже добрим мотиваційним стимулом були ексклюзивні медалі, виготовлені компанією «Craft Innovation», цінні грошові призи, а також перспектива подальшого працевлаштування переможців конкурсу на цьому підприємстві.


«Золото» перемоги в конкурсі та грошову нагороду в розмірі 5 тис. грн здобув студент групи Маш-21 Ігор Нанівський, який не лише бездоганно виконав завдання, але й зробив це найшвидше.
«Срібну медаль» і нагороду 3 тис. грн виборов студент цієї ж групи Юрій Герасимчук.
Третє місце посів студент групи Ен-21 Борис Чіч, який здобув «бронзову» медаль та 1 тис. грн винагороди.
Особливою відзнакою, запропонованою деканатом факультету, було відзначено студента групи Маш-21 Богдана Туркоця.
Всіх переможців конкурсу, а також студентку групи Аін-21 Вікторію Содому запрошено до участі в окремому конкурсі – «гран-прі» на робочих місцях у компанії «Craft Innovation».
Присутня на конкурсі співвласник компанії «Craft Innovation» Євгенія Онишко високо оцінила прогрес в оволодінні студентами програмою Solidworks та впровадженні її у навчальний процес університету. Як представник бізнесу та виробництва вона надала цінні поради колективу факультету в плані покращення рівня підготовки фахівців машинобудівної галузі.
Декан факультету Степан Ковалишин висловив слова глибокої подяки особисто Євгенії Онишко та в її особі всій компанії «Craft Innovation» за організаційну та матеріальну допомогу в проведенні конкурсі, підтримав її пропозицію тіснішої взаємовигідної співпраці, яка в найближчому майбутньому має реалізуватись в облаштуванні нової високотехнологічної навчально-практичної лабораторії.