Кафедра машинобудування Львівського НУП останнім часом налагодила плідне співробітництво з низкою машинобудівних підприємств Західного регіону України. Серед них виділяється компанія «Крафт Інновейшн», одним із співвласників якої є Євгенія Володимирівна Онишко. З її ініціативи проводиться низка заходів, спрямованих на підвищення професійного рівня студентів та педагогічної майстерності викладачів. Черговим таким заходом стало проведення відкритих занять усіма викладачами кафедри, на кожному з яких буде присутня Євгенія Володимирівна та викладачі факультету. Нею буде оцінено рівень їх проведення, а найкращий лектор отримає цінну винагороду від компанії «Крафт Інновейшн».
Чергове таке відкрите заняття було проведене 14 березня 2023 року в навчально-практичному центрі зварювання фірми «Fronius» з дисципліни «Технології та обладнання зварювання металів і пластмас» на тему «Вивчення обладнання для механізованого MIG/MAG зварювання» к.т.н., в.о. доцента О.П. Швецем.
В першій частині заняття розглядались особливості конструкції інверторних джерел живлення для механізованого зварювання в середовищі захисних газів, їх функціональні можливості та особливості застосування в технологічному процесі зварювання. Детально було розглянуто операції з підготовки зварювальних апаратів до роботи. Особливу увагу приділено вивченню органів та панелей керування зварювальних півавтоматів Fronius моделей TransSteel 2200, TransSteel 2700 CMT, TransPulseSynergic 320i.


В другій частині заняття студенти мали можливість практично виконати операції з налаштування зварювального апарата TSt 2200 на заданий режим роботи та виконати з його допомогою зварне з’єднання.
Євгенія Володимирівна Онишко відзначила надзвичайно високий рівень проведення заняття, можливість використання на ньому новітнього обладнання, зацікавленість студентів, можливість перевірити на практиці свої навички у зварюванні металів. Висловила також сподівання, що знання, які отримують студенти на кафедрі машинобудування ЛНУП, дозволять їм гідно конкурувати на ринку праці.