Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника!
В Україні земля – це не тільки фізична, але й сакральна категорія, важлива частина національної ідеї. Тому і професія землевпорядника дуже шанована та відповідальна.
Це свято тих, хто бере участь в формуванні та реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, забезпеченні державного контролю за використанням та охороною земель, здійсненні заходів щодо розвитку ринку земель, організації та веденні державного земельного кадастру, землеустрою та моніторингу земель. І сьогодні, коли в державі йде війна, надзвичайно відчутні зміни, які вплинули на землевпорядну і геодезичну сфери. Через військову агресію росії та введення в країні воєнного стану значна частина фахівців не має можливості в повну силу реалізувати себе у професійній сфері. Проте зміни йдуть, і система землеустрою та земельних відносин постійно вдосконалюється, що врешті виведе спеціальність на новий якісний рівень і дасть поштовх до нових позитивних змін у розвитку суспільства.
Без сумніву, землевпорядники є важливою частиною локомотива, який веде до змін, і ми впораємося з усіма поставленими завданнями та викликами, які випали на нашу професійну діяльність, зробивши вагомий внесок в економічний розвиток, повоєнну відбудову та забезпечення сталого розвитку системи використання земельно-ресурсного потенціалу нашої держави.
Нехай в серцях множиться любов до рідної землі і не згасає бажання зберегти її красу і щедрість для прийдешніх поколінь!
Здоров’я Вам, добра, життєдайної енергії, земних щедрот і успіхів на професійній ниві! Все буде Україна!

З повагою в.о. декана факультету Павло Колодій