Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Львівського національного університету природокористування здобуло перемогу в номінації «Рада молодих вчених ЗВО/наукової установи» Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року», який організовує Рада молодих учених при МОН.
15 жовтня 2022 року голова НТСАДМВ ЛНУП доцент Зоряна Рижок взяла участь в урочистій церемонії з нагоди нагородження переможців щорічного конкурсу «Молодий вчений року», що відбувалася у змішаному форматі в Київському Будинку вчених НАН України, де у святковій атмосфері було відзначено молодих науковців за досягнення, що сприяють подальшому розвитку науки, зростанню потенціалу та підвищенню авторитету України на міжнародному рівні.


Лауреати конкурсу одержали нагороди за перемогу в 100 номінаціях. Їх наукові здобутки відзначено як такі, що рухають українську науку вперед та мотивують до наукового пошуку інших.
Завдяки своїй діяльності Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених ЛНУП заслужено ввійшло до представників кращих молодих вчених та тих, хто досягає вершин та творить історію нашої країни.
Щиро радіємо перемозі та дякуємо кожному за підтримку, спільну роботу на благо розвитку та популяризації української науки серед молодих науковців!