17 листопада було проведено другий етап конкурсу «Кращий студент-науковець Львівського національного університету природокористування 2022». Враховуючи умови воєнного часу, у цьому році його вдалося провести у рамках відзначення Міжнародного дня студентів та Всесвітнього дня науки заради миру та розвитку, щоб привітати студентів зі святом та побажати їм мирного неба, багато щасливих й незабутніх моментів, реалізації мрій та здобуття усіх перемог на їхньому життєвому шляху.
У конкурсі на звання кращого студента-науковця університету взяли участь переможці першого етапу, що попередньо відбувся на рівні факультетів відповідно до встановлених параметрів, механізму оцінювання та підведення підсумків студентської науково-дослідної роботи у 2021–2022 навчальному році, де кожен із них мав змогу представити результати своїх наукових досягнень за наявності підтверджувальних документів.


В сучасних умовах боротьби за незалежність завдання конкурсу полягало у сприянні реалізації наукового потенціалу молодих вчених, стимулюванні та підвищенні їхньої зацікавленості у проведенні науково-дослідної роботи на благо розвитку та відбудови нашої держави.
З метою популяризації наукових здобутків переможців буде нагороджено дипломами І, II та III ступеня, а також відзначено грамотами як кращих студентів-науковців Львівського національного університету природокористування у 2021–2022 н.р.