7 грудня 2022 року відбулась звітна конференція трудового колективу університету, на порядок денний якої було винесено наступні питання:
- Звіт ректора, академіка НААНУ Володимира Снітинського про виконання контракту з Міністерством освіти і науки України за 2022 рік.
- Про вручення почесних нагород працівникам університету.
Розпочав конференцію голова профспілкової організації працівників ЛНУП Роман Шмиг, якого і було обрано головою конференції. Після цього слово було надано ректору університету.
Володимир Васильович розпочав свій виступ зі слів вдячності колективу університету за щоденну самовіддану працю. У своєму виступі ректор доповів про основні результати навчальної, наукової, фінансово-господарської, виховної роботи, а також багато уваги приділив співпраці між університетом та коледжами. У резолюційній частині свого виступу ректор окреслив основні завдання для колективу на 2023 рік та на перспективу після перемоги у російсько-українській війні.

Доповідь ректора викликала багато запитань від делегатів конференції трудового колективу, які стосувались реалізації управлінської політики, підвищення рівня університету у всеукраїнських та міжнародних рейтингах, оновлення навчальних планів та підвищення якості наукового продукту.
В обговоренні звіту ректора взяли участь проректор з наукової роботи Ігор Яців, проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич, керівник НМВЗЯВО Олег Микула, завідувач кафедри генетики, селекції та захисту рослин Петро Завірюха, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та маркетингу Андрій Линдюк, в.о. директора Горохівського фахового коледжу ЛНУП Олег Жельчик, капелан університету отець Іван Венгрин, керівник профспілкової організації працівників ЛНУП Роман Шмиг.
Всі учасники обговорення запропонували звіт затвердити, а роботу ректора – визнати задовільною, що одноголосно підтримали члени трудового колективу. Працівники університету оплесками подякували ректору за його багатолітню плідну діяльність на благо Львівського національного університету природокористування.
Приємністю цього дня також було вручення грамот Львівської обласної ради, грамот Львівської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу.
Згідно з рішенням Вченої ради ряд працівників університету отримали дипломи «Почесний професор ЛНУП» та «Заслужений працівник ЛНУП» за багатолітню наукову, навчальну, громадську діяльність, сумлінну адміністративно-господарську роботу у Львівському національному університеті природокористування.
Також з нагоди Міжнародного дня волонтера грамотами ректора було відзначено працівників, які проявляють найбільшу активність, формують громадську ініціативу та організовують допомогу для ЗСУ, а також дітей-сиріт та інших соціально незахищених верств населення.