9 березня 2023 р. у Науковій бібліотеці ЛНУП відбулась творча зустріч викладачів та студентів ЛНУП з актором, поетом, членом Української асоціації письменників Західного регіону, лауреатом Всеукраїнського літературного конкурсу ім. Леся Мартовича Богданом Бовшиком та бібліотекаркою, журналісткою, поетесою, членом Української асоціації письменників Західного регіону та Національної спілки письменників України Людмилою Пуляєвою.
Запрошені гості розпочали зустріч із привітання усіх з днем народження великого українського поета, діяча і художника Тараса Григоровича Шевченка. Вірші, написані ними на честь Великого Кобзаря, відобразили усю глибину щирих почуттів і поваги до Батька українського народу. Однак поети не обмежились цією тематикою і дали можливість аудиторії насолодитись чудовою лірикою про кохання, материнство, весну, вірність і дружбу. Вірші, написані на хвилі власних почуттів і життєвого досвіду, не залишили байдужих в залі.
Окремо слід згадати цікаву історію поетичного батлу, який розпалився між Богданом і Людмилою у соціальних мережах і завершився виданням спільної чудової збірки поезій «А ти приходиш тільки в сни...», яку вони презентували публіці.
Дякуємо цьому творчому дуету за подарований усім присутнім чудовий настрій і бажаємо натхнення!