19 жовтня 2022 року практичним психологом Львівського національного університету природокористування на платформі Zoom було проведено онлайн-зустріч з викладачами та здобувачами вищої освіти на тему «Як подолати стрес, коли знаходишся в укритті під час повітряної тривоги?». Мета заходу – визначення психоемоційного стану учасників в умовах війни та шляхи пошуку його покращення.
В цей нелегкий для країни час відчуття страху, тривожності, невизначеності та апатії може відчуватися ще гостріше. Настрої людей змінюються дуже часто. Тому психолог розповіла, як зберегти своє психологічне здоров’я, окреслила основні дії для зменшення тривожності в стресових ситуаціях, надала рекомендації, як навчитись формувати мотивацію, щоб не опускати руки, та знайти психологічні ресурси, необхідні для покращення свого психоемоційного стану.
Учасники мали змогу поділитись своїми переживаннями, думками та емоціями, які вони відчувають, коли чують звук сирени та знаходяться в укритті.


Наприкінці зустрічі Мирослава Володимирівна поділилась психологічними настановами, порадами та надала рекомендації, які стануть у пригоді у повсякденних реаліях життя.
Зважаючи на кількість активних учасників, а це понад 100 людей, такі зустрічі є необхідними та проводитимуться щотижнево.