З метою запобігання булінгу у студентському середовищі протягом тижня практичним психологом Львівського національного університету природокористування М.В. Ходаковою у світлицях студентських гуртожитків було проведено ряд зустрічей зі здобувачами освіти усіх факультетів на тему «Запобігання та протидія булінгу як механізм подолання конфліктів у закладах вищої освіти».
На зустрічах обговорювались поняття булінгу, причини його виникнення, види та наслідки для всіх його учасників. Крім цього, здобувачі вищої освіти назвали відмінності між поняттями «конфлікт» і «булінг», розглянули та розмежували окремі ситуації. На зустрічах обговорювались правила поведінки у випадку булінгу, куди звертатись та як уберегтися від різних вид насильства.
Психолог наголосила, що насильству немає місця у сучасному суспільстві. Проведені зустрічі дали можливість здобувачам вищої освіти ще раз переконатися, що щасливим і успішним можна бути лише у світі, де діють закони добра, чесності, співпереживання та любові.