3 січня 2024 року відбулось засідання ректорату Львівського національного університету природокористування. Розпочав засідання в.о. ректора Василь Лопушняк, який у своєму виступі проінформував присутніх про результати зустрічей із заступником міністра МОН України Михайлом Винницьким, міським головою Львова Андрієм Садовим, представниками Львівської військової обласної адміністрації та Львівської міської громади з приводу відновлення зруйнованих і пошкоджених активів університету внаслідок атаки 1 січня 2024 року.

Перший проректор Ірина Федів повідомила про Акт попереднього обстеження території Львівського національного університету природокористування на предмет пошкоджень, завданих атакою БПЛА та, можливо, інших засобів ураження 1 січня 2024 року. В обговоренні цього питання виступили декан факультету будівництва та архітектури Андрій Мазурак, декан факультету землевпорядкування та туризму Павло Колодій, проректор з адміністративно-господарської роботи Антон Косовський. Було прийнято рішення стосовно здійснення першочергових заходів із ліквідації наслідків терористичної атаки.
Також доручено відділу охорони праці ЛНУП провести для працівників університету інструктаж з питань дотримання заходів безпеки під час перебування біля зруйнованих і пошкоджених активів. Проректору з наукової роботи Богдану Гульку доручено проінформувати міжнародних та вітчизняних партнерів університету про можливість надання благодійної допомоги на відновлення зруйнованого навчального корпусу університету.
Керівник навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти Олег Микула проінформував присутніх про початок навчального процесу у другому семестрі 2023–2024 н.р. з 22 січня. Навчання студентів ОС «Бакалавр» буде проходити в очному форматі, а студентів ОС «Магістр» – у змішаному форматі.
Декани факультетів доповіли про підготовку до другого семестру:
- проводяться завершальні ремонтні роботи у приміщеннях трьох новостворених лабораторій факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій, які облаштовуються за сприяння компаній ДП «Ен Джі Метал Україна», ТОВ «ІнтраМоушн Україна», ТОВ «Роботизовані агросистеми»;
- проводиться інвентаризація службових та аудиторних приміщень університету для забезпечення належних умов праці працівникам факультету землевпорядкування та туризму, а також навчання студентів, які повинні були мати навчальні заняття у землевпорядному корпусі;
- проводиться робота щодо заповнення відомостей самооцінювання освітніх програм, акредитація яких запланована у січні 2024 року.