8 січня 2024 року відбулось засідання ректорату Львівського національного університету природокористування.
В.о. ректора Василь Лопушняк акцентував увагу на непростих умовах для початку другого семестру, ускладнених як воєнними діями в країні, так і наслідками терористичної атаки 1 січня 2024 року. Подякував усім, хто долучився до вирішення першочергових завдань з ліквідації цих наслідків.
Перший проректор Ірина Федів доповіла про результати виконання першочергових завдань з відновлення зруйнованих і пошкоджених активів університету, акцентуючи увагу на тимчасовому призупиненні експлуатації землевпорядного корпусу як аварійного об’єкта.
При обговоренні цього питання було прийнято рішення щодо оновлення інформації на сайті університету про алгоритм дій у випадку оголошення надзвичайної ситуації під час перебування у закладі освіти чи студентських гуртожитках.

Керівник навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти Олег Микула проінформував про результати облаштування службових та аудиторних приміщень університету для забезпечення належних умов праці працівникам факультету землевпорядкування та туризму і навчання студентів. Наголосив на необхідності наповнення віртуального середовища Moodle навчальним контентом дисциплін другого семестру до 15 січня 2024 року.
Проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич доповів про організацію урочистих заходів у січні 2024 року, присвячених урочистій академії випуску магістрів та 115-й річниці від дня народження провідного українського діяча національно-визвольного руху Степана Бандери.
Проректор з адміністративно-господарської роботи Антон Косовський доповів про напрями оптимізації роботи працівників господарської частини та служби охорони. Проінформував про огляд навчальних корпусів та гуртожитків університету з метою визначення їх готовності до початку навчання у другому семестрі.
Головний бухгалтер Іванна Черняк доповіла про фінансування на 2024 рік.
Декани факультетів Павло Колодій, Андрій Мазурак, Володимир Ковалів, Степан Ковалишин, директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Галина Мацьків проінформували про поточну роботу:
- складено графіки попереднього і основного захистів кваліфікаційних робіт студентів ОС «Магістр» денної та заочної форм навчання;
- завершено підготовку звітів самоаналізу ОП, акредитація яких запланована на січень 2024 року;
- продовжується робота із закладами-партнерами і стейкхолдерами стосовно спільних наукових та госпдоговірних проєктів;
- продовжується профорієнтаційна робота серед випускників ЗОШ та фахових коледжів ЛНУП.
Голова профспілки Роман Шмиг закцентував на продовженні роботи з випускниками університету стосовно підтримки у відновленні історичної будівлі, зруйнованої 1 січня 2024 року, як важливої складової процесу консолідації випускників та патріотизму до своєї альма-матер.
Головний учений секретар Наталія Стойко доповіла про підготовку до вченої ради ЛНУП, яка відбудеться 9 січня 2024 року.