4 березня 2024 року відбулось чергове засідання ректорату ЛНУП. Засідання розпочав в.о. ректора Василь Лопушняк з питання про стан освітнього процесу на денній формі навчання, акцентуючи увагу на: моніторингу стану відвідування навчальних занять студентами РВО «Магістр», які цього тижня навчаються очно; забезпеченні дотримання встановлених термінів підготовки та проходження перевірки на плагіат кваліфікаційних робіт студентів РВО «Бакалавр», які завершують навчання у 2024 р.; проведенні опитування студентів РВО «Бакалавр» та «Магістр» «Викладач очима студентів». В обговоренні цього питання взяли участь перший проректор Ірина Федів та керівник Навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти Олег Микула.

У продовження Олег Микула доповів про організацію переведення здобувачів вищої освіти відповідно до листа МОН України №1/3326-24 від 26.02.2024.
Проректор з адміністративно-господарської роботи Василь Друзюк проінформував про стан робіт щодо відновлення землевпорядного корпусу. В обговоренні цього питання взяв участь декан факультету будівництва та архітектури Андрій Мазурак. Було прийнято рішення про завершення розробки проєктно-кошторисної документації щодо виконання робіт з відновлення (реконструкції) землевпорядного корпусу. Також проректор запропонував розпочати поетапне прибирання об’єктів благоустрою університету відповідно до плану закріплених за факультетами територій.
Декани факультетів Степан Ковалишин, Володимир Ковалів, Андрій Мазурак, Павло Колодій, доцент кафедри генетики, селекції та захисту рослин Галина Косилович, директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Галина Мацьків доповіли про поточну роботу і завдання на тиждень. За результатами обговорення поданої інформації прийнято наступні рішення: розробити заходи щодо відкриття лабораторій роботизованих агросистем та цифрової трансформації; продовжити профорієнтаційну роботу в ЗОШ Дрогобицького, Жидачівського, Жовківського, Червоноградського районів Львівської області та фахових коледжах Львівської і Волинської областей; розпочати підготовку студентів за робітничою спеціальністю «Тракторист-машиніст категорії А1»; завершити підготовку звітів самооцінювання освітньо-наукових програм «Геодезія та землеустрій» і «Екологія» до 11.03.2024 р.; розробити заходи до відзначення Дня землевпорядника на факультеті землевпорядкування та туризму; провести підготовку до відеофлешмобу, присвяченого 210-й річниці з дня народження Тараса Шевченка.
Проректор з адміністративно-господарської роботи Василь Друзюк проінформував про підготовку до інвентаризації майна оздоровчо-спортивного табору «Маяк». В обговоренні питання взяли участь в.о. ректора Василь Лопушняк та головний бухгалтер Іванна Черняк.
Начальник відділу кадрів Ольга Туркот доповіла про стан військового обліку в університеті, закцентувавши на наявності оформлених згідно з вимогами чинного законодавства України військових документів у призовників, військовозобов’язаних та резервістів на 2024 рік.
Голова профспілки Роман Шмиг доповів про підготовку до Конференції трудового колективу університету, яка запланована на 07.03.2024 р.