11 березня 2024 року відбулось чергове засідання ректорату Львівського національного університету природокористування.
Розпочав засідання в.о. ректора Василь Лопушняк із привітання декана факультету управління, економіки та права Володимира Коваліва з днем народження, після цього перейшли до реалізації порядку денного.
В.о. ректора Василь Лопушняк наголосив на проведенні проміжного контролю знань студентів денної форми навчання РВО «Бакалавр» і «Магістр», акцентуючи увагу на об’єктивності оцінювання та відпрацюванні пропущених занять. В обговоренні цього питання також виступили перший проректор Ірина Федів, керівник Навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти Олег Микула, керівник відділу з організації виховної роботи студентів Оксана Качмар, декани факультетів.

Проректор з наукової роботи Богдан Гулько доповів про стан виконання заходів з реалізації ухвали Вченої ради університету від 09.01.2024, закцентувавши на поданні заявок на патент на винахід, корисну модель чи свідоцтво авторського права та підготовці демонстраційних матеріалів про результати наукових досліджень для формування віртуальної виставки наукових досягнень ЛНУП.
Проректор з адміністративно-господарської роботи Василь Друзюк доповів про стан виконання господарських робіт в університеті, зокрема щодо прибирання території об’єктів благоустрою університету та списання з балансу майна університету, яке фізично чи морально застаріле або пошкоджене.
Керівник відділу з організації виховної роботи студентів Оксана Качмар проінформувала про стан підготовки та реалізацію заходів, присвячених 210-й річниці з дня народження Тараса Шевченка. В обговоренні в.о. ректора Василь Лопушняк подякував усім причетним до створення відеофлешмобу з читання твору Тараса Шевченка «І мертвим, і живим, і ненарожденним землякам моїм в Украйні і не в Украйні моє дружнєє посланіє».
Декани факультетів Степан Ковалишин, Володимир Ковалів, Андрій Мазурак, Павло Колодій, доцент кафедри генетики, селекції та захисту рослин Галина Косилович, директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Галина Мацьків доповіли про поточну роботу і завдання на тиждень. За результатами обговорення поданої інформації прийнято наступні рішення: розпочати підготовку операторів безпілотних літальних апаратів; продовжити проведення циклу відкритих лекцій від представників партнерів-підприємств, які є стейкхолдерами освітніх програм університету; розпочати підготовку навчального контенту вибіркових освітніх компонент англійською мовою для здобувачів освітніх програм «Інформаційні системи та технології», «Комп’ютерні науки» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти; продовжити підготовку відеоконтенту для проведення Конкурсу «Alma mater очима здобувачів вищої освіти…» до 01.04.2024; продовжити профорієнтаційну роботу серед випускників ЗОШ та коледжів.
Головний учений секретар Наталія Стойко проінформувала про підготовку до Вченої ради ЛНУП, засідання якої заплановане на 28 березня 2024 року. А також акцентувала на наповненні інформацією Календаря подій на березень-квітень 2024 року.