22 квітня 2024 р. відбулось засідання ректорату Львівського національного університету природокористування.
Розпочав засідання в.о. ректора Василь Лопушняк з питання організації освітнього процесу в університеті. В обговоренні взяли участь перший проректор Ірина Федів, керівник НМВЗЯВО Олег Микула та декани факультетів.

Ірина Федів акцентувала увагу на продовженні моніторингу відпрацювання пропущених навчальних занять студентами ОС «Бакалавр», «Магістр», а також на співпраці із зацікавленими сторонами стосовно впровадження в освітній процес навчання з довійськової підготовки здобувачів вищої освіти.
Олег Микула висловився про необхідність обговорити на засіданнях методичних комісій факультетів підходи до організації виробничих і навчальних практик студентів та про початок опитування здобувачів вищої освіти щодо формування індивідуальних навчальних планів на 2024–2025 н.р.
Проректор з наукової роботи Богдан Гулько доповів про: реалізацію міжнародного проєкту Інтеррег Україна – Польща у 2024 р.; підготовку до підписання меморандуму про співпрацю із департаментом АПР ЛОВА; стан виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 493 від 10.04.2024 про підсумки наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності ЗВО за 2020–2023 рр.
Керівник відділу з організації виховної роботи студентів Оксана Качмар проінформувала про організацію та проведення упродовж тижня низки заходів мистецького, військово-патріотичного, спортивного, психологічного та релігійного спрямування.
Проректор з адміністративно-господарської роботи Василь Друзюк доповів про: проведення загальноуніверситетської толоки 23.04.2024; продовження роботи з упорядкування території Літнього театру університету; продовження врегулювання питання стосовно заборгованості за електроенергію у 5-му гуртожитку університету.
Декани факультетів Степан Ковалишин, Павло Колодій, Андрій Мазурак, доцент кафедри генетики, селекції та захисту рослин Галина Косилович, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого Андрій Верзун, директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Галина Мацьків доповіли про поточну роботу і завдання на тиждень. За результатами обговорення прийнято наступні рішення: продовжити закладання польових дослідів кафедрами факультету агротехнологій та екології згідно з науково-дослідною тематикою; продовжити обговорення проєктів освітніх програм на випускових кафедрах із залученням усіх зацікавлених сторін; провести презентацію проєкту реконструкції залу важкої атлетики до 30.04.2024; організувати зустрічі із керівництвом компанії AGCO Україна, з представниками ректорату Полтавського державного аграрного університету; продовжити профорієнтаційну роботу серед випускників ЗОШ та коледжів, розпочати підготовку до Дня відкритих дверей у ЛНУП.
Голова профспілки Роман Шмиг проінформував про благодійну діяльність університету в рамках великодніх заходів для ЗСУ та дитячих будинків м. Львів.
Головний учений секретар Наталія Стойко закцентувала увагу на необхідності структурним підрозділам університету систематизувати наповнення Календаря подій ЛНУП.