29 квітня 2024 року відбулось засідання ректорату Львівського національного університету природокористування.
Традиційно засідання розпочав в.о. ректора Василь Лопушняк з актуальних питань освітнього процесу. Перший проректор Ірина Федів доповіла про стан відвідування навчальних занять студентами ОС «Бакалавр» та «Магістр» у розрізі факультетів, а також наголосила на забезпеченні належної якості захисту курсових робіт студентами ОС «Бакалавр», «Магістр» під час залікового тижня з 06.05.2024 до 10.05.2024 та якості виконання кваліфікаційних робіт студентами випускових курсів ОС «Бакалавр».

У продовження керівник Навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти Олег Микула проінформував про результати відпрацювання пропущених занять та про стан підготовки до ЄДКІ студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».
Проректор з наукової роботи Богдан Гулько доповів про: стан підготовки звіту з НДР за 2019–2023 рр.; результати підписання договорів про виконання госпдоговірних робіт; підготовку до виконання робочих пакетів проєкту ІнтерРег; підписання Меморандуму з Департаментом АПР ЛОВА 30.04.2024.
Керівник відділу з організації виховної роботи студентів Оксана Качмар повідомила про організацію і проведення упродовж тижня заходів релігійного спрямування: 29-30.04.2024 - реколекційні науки; 30.04.2024 - Хресна дорога за Мир та Перемогу України; 03.05.2024 о 11.00 - винесення Плащаниці.
Проректор з адміністративно-господарської роботи Василь Друзюк доповів про поточні завдання на тиждень. Зокрема, продовжуються роботи з благоустрою території студентського містечка та розпочато формування плану заходів із підготовки університету до нового навчального року.
Начальник відділу кадрів Ольга Туркот доповіла про стан оформлення військових документів. Головний учений секретар Наталія Стойко повідомила про стан виконання ухвал Вченої ради ЛНУП.
Декани факультетів Степан Ковалишин, Павло Колодій, Андрій Мазурак, Володимир Ковалів, Олег Андрушко, директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Галина Мацьків доповіли про поточну роботу і основні завдання. У результаті обговорення в.о. ректора Василь Лопушняк дав ряд доручень: активізувати роботу із відпрацювання пропущених навчальних занять студентами ОС «Бакалавр», «Магістр», дотримуючись внутрішніх норм; розпочати анонімне опитування серед студентів щодо оцінювання якості освіти та виявлення можливих випадків порушення академічної доброчесності; завершити роботу щодо формування баз виробничих практик та підготувати проєкти наказів щодо їх проведення до 15.05.2024; узагальнити результати обговорення проєктів ОП на методичних комісіях факультетів до 24.05.2024; продовжити профорієнтаційну роботу серед випускників ЗОШ та коледжів; провести День відкритих дверей у ЛНУП 15.05.2024.