Дидів Ірина Богданівна – кандидат економічних наук, в.о. доцента кафедри туризму.

У 2012 році з відзнакою закінчила економічний факультет Львівського національного аграрного університету за спеціальністю «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію магістра з обліку і аудиту.

2012–2015 рр. – здобувач наукового ступеня кандидата економічних наук на кафедрі статистики та аналізу Львівського національного аграрного університету.

2013–2017 рр. ‒ спеціаліст I категорії з комп’ютеризації відділу кадрів Львівського національного аграрного університету.

2017–2021 рр. ‒ старший лаборант кафедри туризму Львівського національного аграрного університету.

2018–2020 рр. ‒ асистент кафедри туризму Львівського національного аграрного університету за сумісництвом.

2020–2022 рр. ‒ старший викладач кафедри туризму Львівського національного аграрного університету.

З 2022 року – в.о. доцента кафедри туризму Львівського національного університету природокористування.

У 2021 році захистила дисертацію «Розвиток агротуризму як виду підприємницької діяльності на селі» на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).

Основні навчальні курси, які веде викладач: для здобувачів РВО «Магістр» ‒ «Туристично-рекреаційні системи та комплекси», «Управління інноваційним розвитком в сільському туризмі», «Стратегічне управління сталим розвитком туризму», «Організація рекреаційної діяльності туристичних дестинацій»; для здобувачів РВО «Бакалавр» – «Управління якістю туристичних послуг», «Організація туризму», «Туристичне країнознавство», «Кон’юнктура ринку туристичних послуг».

Підвищення кваліфікації (стажування)

У 2023 році пройшла науково-педагогічне стажування на тему «Проблеми управління якістю освіти у сфері обслуговування та екології» зі спеціальності «Туризм і рекреація» у Вищій школі туризму і екології в Сухій-Бескидзькій (місто Суха-Бескидзька, Республіка Польща) та отримала сертифікат.

У 2021 році пройшла підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету на тему «Організація навчального процесу у закладах освіти за допомогою сучасних інноваційних технологій, інтегрування різних систем та платформ у єдине віртуальне навчальне середовище».

У 2020 році пройшла підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету на тему «Використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі».

У 2023 році отримала сертифікат В2, який підтверджує достатньо високий рівень володіння іноземною (англійською) мовою.

З 2019 року – член Всеукраїнської громадської неприбуткової організації «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» (реєстраційний № 418, від 05.09.2019 р.).

Член вченої ради факультету землевпорядкування та туризму.

Основні напрями наукових досліджень: проблеми та перспективи розвитку агротуризму, туристично-рекреаційна привабливість регіону для розвитку сільських територій, дослідження світового досвіду щодо раціонального використання природних ресурсів у туристичній діяльності.

Наукові та навчально-методичні публікації

Автор близько 60 наукових і навчально-методичних праць, з них 45 наукових та 15 навчально-методичного характеру, у тому числі 4 – у періодичних виданнях, які включені до наукометричних баз Scopus або Web of Science.

ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1882-2267

Web of Science: https://www.webofscience.com/wos/author/record/GOJ-9827-2022

Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=aPWqSJkAAAAJ