Іванюк Павло Володимирович – старший викладач кафедри туризму.

У 2003 році закінчив Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя за напрямом «Менеджмент» та отримав кваліфікацію бакалавра з менеджменту.

У 2008 році закінчив Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Менеджмент організацій» та здобув кваліфікацію магістра з менеджменту.

У 2015 році успішно закінчив ліцензовані курси екскурсоводів (ТОВ «Центр "Мандри-Плюс"») та отримав кваліфікацію спеціаліста туристичного супроводу, екскурсовода та екскурсовода, гіда-перекладача (польська мова).

У 2016 році успішно закінчив ліцензовані курси екскурсоводів (ТОВ «Центр "Мандри-Плюс"») та отримав кваліфікацію екскурсовода за маршрутом «Замки Львівщини».

Працював у сфері туризму на посаді менеджера українського напрямку, а також супроводжуючим туристичних груп та екскурсоводом.

З 2023 року – старший викладач кафедри туризму Львівського національного університету природокористування.

Володіє польською та англійською мовами.

Читає такі навчальні дисципліни для здобувачів РВО «Бакалавр»: «Організація готельного господарства» та «Організація анімаційної та екскурсійної діяльності».

Основні напрями наукових досліджень: дослідження туристичної і рекреаційної привабливості Західного регіону України та розробка нових туристичних маршрутів; історична анімація; розробка екскурсій.