Розпочав засідання в.о. ректора Василь Лопушняк, який привітав присутніх із 105-ю річницею Дня Соборності України, наголосив на основних завданнях освітнього процесу у другому семестрі 2023–2024 н.р., закцентувавши на якості освітніх послуг, академічній доброчесності, вимогах безпеки в умовах воєнного стану, кібербезпеці та захисті інформації в університеті.
Керівник відділу комп’ютерно-інформаційних технологій Володимир Станько доповів про вже реалізовані заходи у сфері захисту комп’ютерних і телекомунікаційних мереж від кібератак та визначив необхідні наступні етапи реалізації заходів щодо створення умов для безпечного функціонування кіберпростору університету.

Перший проректор Ірина Федів доповіла про підготовку до Конференції трудового колективу, на якій буде заслухано Звіт про діяльність Львівського національного університету природокористування у 2023 році. Акцентувала на належній організації захистів кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Магістр» студентами денної та заочної форм навчання відповідно до наказів про склад екзаменаційних комісій для атестації здобувачів вищої освіти та графіків захисту. Наголосила на доцільності проведення вибіркового моніторингу відвідування занять студентами денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» (очне навчання), освітнього ступеня «Магістр» (змішане навчання) та важливості проведення опитування «Викладач очима студентів» серед студентів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» і «Магістр».
Проректор з наукової роботи Богдан Гулько закцентував на продовженні роботи з ідентифікації вітчизняних і міжнародних стейкхолдерів та їх інтересів у контексті формування інноваційної політики університету.
Проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич доповів про роботу щодо інформування студентів університету про дотримання правил безпеки під час повітряної тривоги, а також про протиепідемічні заходи на період поширення гострих респіраторних вірусних інфекцій. Також проінформував про заплановані заходи, присвячені 105-й річниці Дня Соборності України.
Керівник навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти Олег Микула доповів про основні завдання щодо забезпечення навчального процесу у другому семестрі 2023–2024 н.р., наголосивши на: доцільності перевірки якості заповнення електронних планів роботи кафедр та електронних індивідуальних планів викладачів; необхідності удосконалення системи рейтингування науково-педагогічних працівників університету на основі аналізу виконання електронних індивідуальних планів викладачів; важливості формування електронної бази навчальних дисциплін у контексті розвитку індивідуальних освітніх траєкторій студентів та вдосконалення освітнього процесу у вищій освіті.
Декани факультетів і директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти доповіли про поточну роботу, акцентуючи увагу на продовженні активної профорієнтаційної діяльності серед випускників ЗОШ та фахових коледжів згідно з графіком профорієнтаційних заходів із залученням випускників та студентів університету. Відзначили доцільність розширення співпраці зі стейкхолдерами щодо організації дуальної форми навчання та розширення напрямків навчально-тематичних програм курсів підвищення кваліфікації.
Головний учений секретар Наталія Стойко проінформувала про результати підготовки відомостей про самооцінювання освітніх програм «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та «Автомобільний транспорт».
Підсумовуючи, в.о. ректора Василь Лопушняк дав низку доручень. Деканам факультетів доручив запланувати відкриті лекції із запрошенням фахівців з виробництва для розширення знань про інновації у сферах виробничої діяльності, дотичної до освітніх послуг в університеті. Проректору з навчально-виховної роботи Юрію Дубневичу – організувати зустріч в.о. ректора зі старостами академічних груп для інформування про основні акценти освітнього процесу у другому семестрі. Керівнику відділу комп’ютерно-інформаційних технологій Володимиру Станьку було доручено завершити роботу стосовно реалізації запобіжних, організаційних, освітніх та інших заходів у сфері кібербезпеки та кіберзахисту університету.