12 лютого 2024 року відбулось чергове засідання ректорату Львівського національного університету природокористування.
В.о. ректора Василь Лопушняк привітав присутніх із початком робочого тижня та представив нових членів ректорату – начальника відділу кадрів Ольгу Туркот і проректора з адміністративно-господарської роботи Василя Друзюка. Василь Лопушняк побажав колегам натхнення до плідної праці задля розвитку університету в напрямках кадрового менеджменту та виробничо-господарської діяльності.
Після цього перейшли до реалізації порядку денного.

В.о. ректора Василь Лопушняк закцентував увагу на: економії теплової енергії у зв’язку зі сприятливими погодними умовами; необхідності проведення наради з деканами факультетів, директором ННІЗПО та відповідальним секретарем приймальної комісії; важливості підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, зокрема стосовно акредитації освітніх програм, використовуючи платформу онлайн-курсів Prometheus.
Перший проректор Ірина Федів доповіла про оприлюднення на офіційному сайті університету проєктів освітніх програм 2024–2025 н.р. та про початок курсів підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників університету з інноваційних освітніх технологій «Впровадження інтерактивних технологій на заняттях у вищій школі».
Керівник навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти Олег Микула повідомив про результати ліквідації академічної заборгованості зимової екзаменаційної сесії 2024–2025 н.р. та про проведення навчання щодо порядку створення і функціонування інтернет-ресурсів, які висвітлюють офіційну інформацію ЛНУП (вебсайт, сторінки в соцмережах, інформаційні канали в месенджерах тощо).
Проректор з наукової роботи Богдан Гулько поінформував про підготовку питання Вченої ради щодо результатів діяльності наукових шкіл ЛНУП, про формування наукових вісників ЛНУП, про продовження співпраці з партнерами університету щодо спільних госпдоговірних проєктів, про організацію співпраці зі Світовим фондом пам’яток щодо відновлення зруйнованого землевпорядного корпусу ЛНУП.
Проректор з навчально-виховної роботи Юрій Дубневич доповів про відкриття класу військової підготовки 15.02.2024 р., про проведення виховних годин в академічних групах за участю психолога ЛНУП, про підготовку до відзначення Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні.
Декани факультетів Володимир Бальковський, Павло Колодій, Андрій Мазурак, Володимир Ковалів, Степан Ковалишин, директор Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти Галина Мацьків проінформували про поточну роботу і завдання на тиждень. До основних завдань віднесено: продовжити активне обговорення зі стейкхолдерами проєктів освітніх програм 2024–2025 н.р.; забезпечити належну якість захисту кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр», які закінчують навчання у лютому 2024 р.; продовжити профорієнтаційну роботу у загальноосвітніх школах та фахових коледжах через виїзні зустрічі та запрошення відвідати ЛНУП; провести тематичні виховні години про пам’ять героїв-захисників України та пам’ять загиблих за свободу.
Начальник відділу кадрів Ольга Туркот проінформувала про стан ведення військового обліку в ЛНУП, про організацію підвищення кваліфікації з військового обліку для працівників відділу кадрів та про проходження дистанційного курсу підвищення кваліфікації кадровиків вищого рівня.
Голова профспілки Роман Шмиг доповів про результати допомоги Збройним Силам України за рахунок благодійних внесків працівників університету.
Головний учений секретар Наталія Стойко проінформувала присутніх про стан розгляду проєктів положень ЛНУП, які виносяться на розгляд Вченої ради 22 лютого. Було прийнято рішення провести обговорення цих проєктів на факультетах до 16.02.2024 р.