30 квітня 2024 року з ініціативи студентського профбюро факультету будівництва та архітектури Львівського національного університету природокористування відбулася цікава поїздка до однієї з провідних архітектурних компаній Львова – «5F studio».
Студенти спеціальностей «Архітектура та містобудування», «Дизайн середовища» і «Будівництво та цивільна інженерія» із зацікавленням слухали лекцію про реальний досвід компанії з уст її засновника – директора Андрія Олександровича Ігнатюка. Перебіг робочого процесу над замовленням – від ідеї до кінцевого її втілення, інноваційні технології в роботі компанії були в центрі уваги основного викладу.
Також Андрій Олександрович наголошував на дуже важливій ролі деталей у «житті» кожного інтерʼєру (акцентне світло, підсвітки, декоративні елементи тощо), які додають простору автентичності та унікальності. Зокрема, студентська аудиторія ознайомлювалася із втіленням неординарного проєкту ресторану «М’ясо», нещодавно реалізованого «5F studio».
Крім того, студенти задавали низку питань щодо програмного забезпечення, вимог до персоналу в архітектурній компанії і збагатилися великою кількістю цікавої та корисної інформації.