Впродовж 18, 19 та 22 січня 2024 року в.о. ректора університету Василь Лопушняк провів індивідуальні робочі зустрічі з директорами:
- Відокремленого структурного підрозділу «Стрийський фаховий коледж ЛНУП» – Ігорем Рінилом;
- Відокремленого структурного підрозділу «Чернівецький фаховий коледж ЛНУП» – Наталією Сорочан;
- Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж ЛНУП» – Богданом Костюком;
- Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж ЛНУП» – Ярославом Панюрою;
- Відокремленого структурного підрозділу «Золочівський фаховий коледж ЛНУП» – Петром Вислободським;
- Відокремленого структурного підрозділу «Вишнянський фаховий коледж ЛНУП» – Іваном Пазюком;
- Відокремленого структурного підрозділу «Горохівський фаховий коледж ЛНУП» – Олегом Жельчиком;
- Відокремленого структурного підрозділу «Тлумацький фаховий коледж ЛНУП» – Дмитром Боднарчуком.

Директори поінформували в.о. ректора про основні результати діяльності відокремлених структурних підрозділів у 2023 році, зокрема про результати вступної кампанії, формування контингенту здобувачів фахової передвищої освіти, кадрове забезпечення освітнього процесу, перспективи розширення переліку освітніх програм, за якими здійснюється підготовка фахівців, підготовку до акредитацій освітніх програм у 2024 році, перспективні плани проведення профорієнтаційної роботи та реалізації ступеневої освіти в межах університетського комплексу. Особлива увага була приділена питанням фінансово-економічних результатів в попередньому році, ефективному використанню матеріально-технічних ресурсів коледжів, а також питанням юридичного оформлення прав користування земельними ділянками та планування використання сільськогосподарських угідь в 2024 році.
Були також обговорені питання співпраці відокремлених структурних підрозділів та університету у сферах методичного забезпечення, вдосконалення освітнього процесу, підвищення кваліфікації педагогічних працівників та інших сферах діяльності. На зустрічі були присутні члени наглядових рад ВСП від університету: Ірина Федів, Богдан Гулько, Наталія Стойко, Андрій Мазурак, Степан Ковалишин, Володимир Бальковський, Володимир Ковалів, Олег Микула.