Студентське життя – це завжди море емоцій, а також цікавий, корисний досвід. Важливою складовою освітнього процесу у Львівському національному університеті природокористування є практична підготовка здобувачів вищої освіти. Під час навчальних практик студенти мають можливість закріпити здобуті теоретичні знання практичними навичками не лише в лабораторіях і на дослідних полях, а й побувати на сучасному аграрному виробництві.
У рамках співпраці з виробництвом здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій та екології спеціальностей 201 «Агрономія» та 202 «Захист і карантин рослин» мали екскурсійну поїздку на агрокомплекс ВП «Північний» компанії ПрАТ «МХП».

Враженнями від поїздки ділиться студентський декан факультету Діана Грицевич: «Це була надзвичайно цікава та пізнавальна екскурсія, адже ПрАТ «МХП» сьогодні є відомою міжнародною компанією в сфері агротехнологій, яка має добре розвинуті виробничі потужності в Україні. Під час відвідин ми ознайомились з сучасними методами ведення сільського господарства, з інноваційними дослідницькими розробками агротехнологій, роботою новітніх сільськогосподарських машин і механізмів, а також отримали цінні практичні знання і навички. Дякуємо організаторам за цю чудову поїздку!».