Нещодавня зустріч зі стейкхолдерами факультету будівництва та архітектури Львівського національного університету природокористування, представниками фірми «Капітель», завершилася анонсом цікавої екскурсії на один із найсучасніших і наймасштабніших проєктів компанії – готельний комплекс «Emily Resort».
І от 19 червня 2024 р. майбутні будівельники та архітектори опинилися в неймовірному відпочинковому комплексі у Винниках. Директор архбюро «5Fstudio» (компанії, яка реалізує згаданий архітектурний проєкт від задуму до реалізації під ключ) Андрій Ігнатюк розповів про загальну концепцію будівництва «Emily Resort», а під час екскурсійного огляду окреслив важливі особливості втілення проєкту, розповів про високотехнологічні інновації, які реалізовуються під час побудови другої черги 5-зіркового готельного комплексу. Одним із важливих та складних завдань була прив’язка до рельєфу, адже в центрі комплексу – природне озеро, яке було максимально збережене, а неймовірні краєвиди озера і лісу – одна з його переваг.

Студенти оглянули різні локації (патіо, майбутні медичні кабінети, бібліотеку та готельні номери) на етапі їх побудови, ознайомилися з цілою низкою неординарних дизайнерських рішень, отримали чимало цікавої та змістовної інформації і змогли зсередини вивчати реалізацію певних складних будівельних процесів на об’єкті.
А наостанок наші партнери з фірми «Капітель» – керівник проєкту «Школа майстрів» і директор «Kapitel Studio» Олег Матвійчук та керівник проєкту «Emily Resort» Олег Гогоша – наголосили на важливості співпраці зі студентством, підкресливши значення навчання та професійного зростання.