Львівський національний університет природокористування є головним профільним центром агрономічної та агроекологічної освіти в Західному регіоні України, який забезпечує досягнення програмних результатів навчання та формування якісних фахових компетентностей у майбутніх фахівців через тісний взаємозв’язок наукових досліджень, навчального процесу та виробництва.
28 квітня 2022 року на факультеті агротехнологій та екології відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти, які навчалися за ОПП «Агрономія» за другим (магістерським) рівнем.
Екзаменаційна комісія, яка працювала під головуванням д.б.н., професора Петра Степановича Гнатіва, відмітила високу теоретичну та практичну підготовку магістрантів, їх фахову ерудицію, оригінальність проведених досліджень. Головними об’єктами досліджень, що їх проводили здобувачі під керівництвом досвідчених науково-педагогічних працівників факультету, були показники та інноваційні елементи технологій раціонального та збалансованого природокористування, ефективні моделі вирощування основних сільськогосподарських культур.