20 жовтня 2022 року Львівський національний університет природокористування підписав Меморандум про співпрацю з консалтинговою компанією «Наукові публікації» (Scientific Publications LLC). Співпраця спрямована на забезпечення зростання кількості та підвищення якості наукових публікацій працівників університету. Вони отримають додаткові можливості для висвітлення результатів своїх досліджень у статтях, індексованих в міжнародних наукометричних базах, одержуватимуть інформацію про перспективні наукові проєкти, зможуть брати участь в реалізації актуальних наукових програм і курсів, спрямованих на підвищення кваліфікації вченого тощо.


Слід зазначити, що компанія «Наукові Публікації» співпрацює з вченими з понад 45 країн світу, багатьма університетами і науковими установами в Україні. Вона проводить семінари, вебінари, конференції, випускає перший в Україні журнал про наукометрію «Наука та метрика», організувала портал для науковців, який надає їм змогу розвивати конструктивний діалог на актуальні теми в дослідницькій сфері.
Підписавши Меморандум з директором компанії Денисом Глушком, ректор університету Володимир Снітинський окреслив низку пріоритетних завдань, на досягнення яких будуть спрямовані заходи, організовані сторонами в найближчій перспективі, та висловив впевненість у плідності співпраці з нашим новим партнером.