24 травня 2017 р. у стінах ЛНАУ відбулося феєричне і завжди довгоочікуване дійство, справжнє шоу – «Міс і містер ЛНАУ». Три місяці виснажливих репетицій, креативні задуми, вибух талантів – і, як результат, надзвичайний вечір краси і грації. Дуже приємно, що цього року факультет будівництва та архітектури святкує перемогу, бо королевою університету у 2017 році обрано студентку групи Арх-12сп Анну Мельничук.

Анна та її одногрупник, харизматичний учасник університетської команди КВК «Нокдаун» та колективу університетської театральної студії Ілля Малофій, дуже гідно представляли рідний факультет в усіх конкурсах шоу, тому заслужено вибороли свої нагороди. Отож, Анна Мельничук стала «Міс ЛНАУ – 2017», Ілля здобув титул «Містер ексклюзив», а найприємніше те, що обидва наші учасники здобули безперечну підтримку залу і стали володарями відзнак «Міс глядацьких симпатій» та «Містер глядацьких симпатій».

Напевне, цієї перемоги не було б, якби не дружня факультетська команда, яка допомагала учасникам і підтримувала їх у всьому. Це насамперед студентський декан Лілія Козак (Арх-31), хореограф-постановник наших номерів Богдана Маюк (Арх-62), учасники постановки Христина Альошина (Буд-12сп), Марія Ракоча, Катерина Романюк, Драгош Банилян (Арх-23сп) і, звичайно ж, студенти факультету, які гаряче підтримували Анну та Іллю в актовій залі.