Вже традиційно остання субота травня у Львівському національному аграрному університеті збирає у стінах рідного вишу випускників ювілейних років. От і 27 травня 2017 року до ЛНАУ з’їхалися з усіх усюд наші колишні студенти.

Зокрема, на факультеті будівництва та архітектури зібралося близько 150 представників різних ювілейних випусків (1972, 1977, 1982, 1987, 1992, 1997, 2002, 2007 та 2012 років), які з приємністю відвідали загальні урочистості до Дня випускника, були присутніми на відкритті меморіальної дошки багатолітнього ректора нашої альма-матер Михайла Тимофійовича Гончара, а потім розійшлися по аудиторіях свого факультету, щоб згадати приємні миті студентського життя. Випускники цікавилися і теперішнім життям факультету, розпитували про викладачів, які свого часу їх вчили, і, звичайно ж, розповідали про власні досягнення.

Серед представників ювілейних випусків був і головний архітектор Буського району, член Національної спілки архітекторів України Микола Ярославович Владика, який висловив щиру вдячність факультету за глибоку фахову підготовку, яку йому свого часу вдалося тут здобути, бо саме це допомогло йому в подальшому житті, зокрема у професійній діяльності.