19 листопада 2017 р. у с. Давидові до Міжнародного дня студента відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий студент Пустомитівського району – 2017», який організували Пустомитівська районна рада спільно з Пустомитівською районною державною адміністрацією та Пустомитівською районною асоціацією місцевих громад «Громади Пустомитівщини».

Найкращих представників студентства визначали у різних номінаціях: «Прометей науки» (для студентів-відмінників та студентів-науковців); «Творчий злет» (для студентів-митців), «Вдалий старт» (для студентів-спортсменів); «Молода генерація» (для студентів, які отримали найвищі бали на ЗНО); «Товариське плече» (відзнака для лідерів студентського профспілкового руху).

Приємно, що серед 14 фіналістів конкурсу була і наша студентка – студентський декан факультету будівництва та архітектури Лілія Козак (Арх-41). Вона представила на огляд журі своє портфоліо, яке відобразило її активну діяльність у навчанні, творчій роботі та студентському самоврядуванні. У результаті Лілія посіла третю сходинку серед усіх учасників, за що її було нагороджено пам’ятною медаллю, дипломом та цінними призами.