23 листопада 2017 р. для студентів 4, 5 та 7-го курсів факультету будівництва та архітектури було проведено День роботодавця.
Метою події було детальніше розкрити особливості майбутньої професії та запросити зацікавлених до роботи після закінчення університету.
Перед студентами виступили представник Червоноградського заводу металевих конструкцій Мар’ян Квасниця, директор ПП «Основа» Олександр Мазепа, заступник директора виробничого підприємства «ЕкоБетон» Богдан Маслюк, головний архітектор Жовківського району Орест Цап, головний архітектор Буського району Микола Владика, власник фірми «Hryzlyuk architecture design construction studio» Ігор Гризлюк, керівник ПП «Центр Європейського Розвитку» Віталій Білоус. Також на заході були представники фірм «ARCHI ONE DESIGNERS», ТзОВ «Техексперт-захід», архітектурного бюро «Майстерня ідей».


Спеціалісти розповідали про власні підприємства, тонкощі роботи та вимоги до майбутніх працівників. Окрім запрошень на роботу, студентам надавали детальну інформацію про їх майбутню спеціальність, а що не менш важливо – корисні поради для найкращого подальшого працевлаштування та розвитку як добрих фахівців у своїй галузі.
Рушійною силою для натхнення майбутніх спеціалістів було те, що перед ними виступали випускники нашого ВНЗ, які змогли досягти великих успіхів у своїй професії.
Декан факультету Андрій Васильович Мазурак висловив глибоку подяку всім запрошеним гостям і сподівання на плідні результати проведеного заходу.