17-19 квітня 2018 р. у стінах Львівського НАУ відбулася Звітна студентська наукова конференція за результатами досліджень у 2017 році. Свої напрацювання презентували і студенти факультету будівництва та архітектури. Загалом на факультеті функціонує 12 гуртків, в яких задіяно 153 гуртківці. 132 учасники представили на обговорення результати власних досліджень на підсумкових засіданнях гуртків у перший день конференції.

18 квітня 2018 року в 480 аудиторії лекційного корпусу університету на засіданні студентського наукового товариства факультету будівництва та архітектури за результатами досліджень у 2017 році заслухано 29 кращих доповідей.

Основна тематика наукових робіт студентів – моделювання напружено-деформованого стану елементів будівельних конструкцій, дослідження будівельних конструкцій, новітні матеріали у будівництві, архітектурне проектування та реконструкція церков, архітектура сільських поселень окремих регіонів України, математичне моделювання, актуальні питання розвитку сучасної української мови, краєзнавчі дослідження тощо.

За кращі доповіді та активну участь у роботі конференції грамотами ректора відзначено таких студентів: Віталіну Трохимчук (Арх-21), Ольгу Шелькевич (Арх-52), Андрія Цяпича (Буд-31), Петра Віняра (Буд-51), Тетяну Кренту (Арх-21) і Дмитра Терлецького (Буд-21).