19 вересня 2018 р. на факультеті будівництва та архітектури відбулася презентація студентського архітектурного конкурсу Steel Freedom, мета якого – виявити здібних студентів, які можуть запропонувати оригінальне вирішення застосування металевих конструкцій у розробці проекту. Конкурс уже вп’яте оголошено по всій Україні, а прийом проектів триватиме до 1 листопада цього року. Цікаво, що переможці зможуть отримати солідні грошові премії.

Презентацію проводили координатор конкурсу Андрій Римаренко і представник компанії Trimble Денис Купцов. Зокрема, було представлено умови конкурсу, конкурсні завдання, вимоги до команд-учасників, окрім того студентів зацікавила можливість роботи з програмним забезпеченням Tekla Structures. Організатори наголосили також на тому, що студентів, які найкраще зможуть застосувати згадане програмне забезпечення, буде нагороджено в окремій номінації.

Приємно втішила аудиторію і нагода отримати в подарунок журнали з детальною інформацію щодо проектів-переможців конкурсу минулих років та навчальні посібники з питань застосування сталі у реконструкції будівель.