15 листопада 2018 р. на факультеті будівництва та архітектури відбулася виставка студентських творчих робіт. Серед активних учасників заходу були не лише студенти ЛНАУ, а й представники коледжів – зокрема Екологічного коледжу ЛНАУ, Чернівецького коледжу ЛНАУ та Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну. Виставка охопила креативні графічні роботи, живопис, макети та найбільш оригінальні дипломні проекти.
На презентацію виставки було запрошено потенційних абітурієнтів факультету – студентів коледжів відповідного профілю та школярів, які в майбутньому планують обрати фах будівельника чи архітектора.
Відкриваючи захід, декан факультету Андрій Васильович Мазурак подякував учасникам виставки за їх плідну працю і наголосив на важливості таких заходів для творчого зростання майбутніх фахівців. Про особливості та правила проведення Вступної кампанії у 2019 р. майбутніх абітурієнтів поінформував заступник декана Юрій Іванович Боднар. Завідувач кафедри архітектури та планування сільських поселень Андрій Володимирович Степанюк окреслив досягнення і традиції архітектурної школи нашого закладу. З інформацією про студентське самоврядування, наукові гуртки, колективи художньої самодіяльності, спортивні секції, навчання і дозвілля студентів виступив голова студентської самоврядної організації університету, студент групи Буд-61 Віктор Аторвін.
Загалом факультетський захід відбувся в теплій дружній атмосфері, а студенти коледжів та учні отримали змістовну і цікаву інформацію щодо перспектив здобуття майбутнього фаху.