11 червня 2019 р. на базі кафедри будівельних конструкцій Львівського національного аграрного університету за ініціативи професора кафедри будівельних конструкцій Йосипа Йосиповича Лучка відбувся 13-й науково-практичний семінар «Діагностика, довговічність та реконструкція мостів і будівельних конструкцій».

У заході взяли участь такі запрошені гості, як к.т.н, доцент, головний інженер «Техексперт-Захід» Тарас Богданович Боднарчук, к.т.н., доцент кафедри деталей машин Інституту інженерної механіки та транспорту Національного університету «Львівська політехніка» Андрій Олексійович Кичма, к.т.н, доцент кафедри будівельного виробництва Інституту будівництва та інженерії довкілля Національного університету «Львівська політехніка» Богдан Леонович Назаревич, а також викладачі, аспіранти та студенти-магістри факультету будівництва та архітектури.

На семінарі було обговорено важливі та актуальні питання сучасного будівництва, реконструкції будівельних об’єктів і вирішення сьогочасних проблем, які виникають під час будівництва. Учасники долучалися до активної дискусії, а також змогли дійти до спільних висновків у поставлених перед ними завданнях.

Кафедра будівельних конструкцій висловлює подяку всім, хто долучився до заходу, а також бажає успіхів і натхнення в подальшому професійному та науковому розвитку.