14 листопада 2019 р. на факультеті будівництва та архітектури було проведено День відкритих дверей.
За результатами профорієнтаційної роботи викладачів кафедр факультету на цей захід прибули випускники 11-х класів загальноосвітніх шкіл Львівської області, а також студенти Екологічного коледжу ЛНАУ, Чернівецького  коледжу ЛНАУ, Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну.
У вступному слові ректор університету, академік НААНУ В. В. Снітинський привітав присутніх, побажав їм успішно пройти ЗНО та стати студентами.
Декан факультету А.В. Мазурак ознайомив присутніх із історією та розвитком факультету, його матеріально-технічною базою, наголосив на перевагах та перспективах навчання та факультеті.
З умовами вступної кампанії 2020 року, її особливостями для творчих спеціальностей ознайомив присутніх заступник декана факультету Ю.І. Боднар. Завідувач кафедри архітектури та планування сільських поселень А.В. Степанюк представив конкурсні роботи студентів архітекторів та дизайнерів.


Присутні учасники мали змогу ознайомитися з матеріально-технічною базою факультету, діяльністю кафедр та лабораторій.
Окрасою заходу стала виставка-огляд мистецьких робіт, дипломних та курсових проектів, моделей та макетів, виконаних учнями та студентами.
Участь в даному заході взяли переможці міжнародного фестивалю «Золотий Мольберт», учасники студії образотворчого мистецтва ЦДЮТ Залізничного району м. Львова – родина Рижуків.
Гості заходу мали можливість ознайомитися з університетом, його інфраструктурою, відвідали музеї історії університету та Степана Бандери, де прослухали цікаві та змістовні екскурси в минуле.