26-27 травня 2020 року на факультеті будівництва та архітектури ЛНАУ в онлайн-режимі з використанням сервісу Microsoft Teams відбулася ІІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Ефективні технології і конструкції в будівництві та архітектура села».

Тематика доповідей була присвячена сучасним підходам до розрахунку, конструювання і технології виготовлення прогресивних енергоощадних несучих систем і елементів будівель та споруд на основі експериментально-теоретичних досліджень,  раціональним архітектурно-дизайнерським рішенням об'єктів сільського будівництва,  планувальній структурі сільських поселень в умовах реконструкції.

У роботі конференції, крім працівників факультету, взяли участь науковці з Гірничо-металургійної академії ім. Станіслава Сташиця в Кракові, Технологічно-природничого університету імені Яна та Єнджея Снядецьких у Бидгощі, Київського національного університету будівництва та архітектури, Національного університету «Львівська політехніка», Національного університету водного господарства та природокористування, Львівської національної академії мистецтв, Національного лісотехнічного університету України, Ужгородського національного університету.

Вкладення:
Скачати цей файл (Тези.pdf)Тези.pdf1044 Кб