Під проходження навчальної практики з дисципліни «Будівельне матеріалознавство» студенти факультету будівництва та архітектури відвідали бетонний завод компанії «ТрейдКомІнвест» (ТМ Екобетон), один із найбільших виробників бетону у Львові, який знаходиться у с. Муроване.
Заступник директора Богдан Володимирович Маслюк ознайомив студентів з технологічним процесом виготовлення бетонної суміші, її технічними властивостями, способами зберігання та подачі основних складових бетонних сумішей. Під час екскурсії студенти наочно побачили, як здійснюється виготовлення бетонної суміші, подача її до транспортного засобу та відправлення до місця призначення.
Студенти поспілкувалися із працівниками, ознайомилися з професійним обладнанням на виробництві, яке є запорукою високої якості продукції.
Професійне обладнання австрійської фірми дозволяє виготовляти суміші високої якості, а також контролювати процес на кожному етапі виробництва. Виробництво контролюється системою менеджменту якості згідно з міжнародним стандартом ISO 9001:2000.