16 грудня 2020 року на факультеті будівництва та архітектури Львівського національного аграрного університету відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі з використанням платформи Zoom.
Цей захід розпочав вступним вітальним словом декан факультету, в.о. професора Андрій Васильович Мазурак. У своєму виступі декан факультету детально ознайомив присутніх зі спеціальностями, за якими на факультеті здійснюється підготовка майбутніх фахівців. Розповів про історію факультету, про переваги навчання, перспективи та можливості для самореалізації, які відкриваються перед вступниками. Наголосив на конкурентоздатності  випускників факультету на ринку праці, можливості їх працевлаштування.
Завідувачі кафедр, зокрема випускових, детальніше розповіли про специфіку й особливості кожної спеціальності.


Присутнім випускникам шкіл і коледжів було запропоновано переглянути презентації та відеоматеріали про факультет, про особливості роботи навчальних лабораторій та майстерень.
Далі розпочалося спілкування з абітурієнтами у форматі «запитання-відповідь». Найбільше потенційних абітурієнтів цікавили особливості вступу, умови, завдання та специфіка творчих конкурсів.
На завершення декан факультету висловив подяку всім організаторам і учасникам заходу, а майбутнім абітурієнтам побажав успішно завершити навчання у школах чи коледжах, скласти ЗНО та стати студентами Львівського національного аграрного університету.