29 грудня 2020 року у Львівському національному аграрному університеті відбулося урочисте свято – День випускника.
Враховуючи епідемічну ситуацію, урочистості для студентів факультету були проведені біля академічного корпусу ЛНАУ. Саме тут розташований пам’ятник Герою України, борцю за волю і незалежність нашої держави, нашому славному випускнику – Степанові Бандері.
Цей захід розпочався спільним виконанням Державного Гімну України.
Від імені ректора університету, академіка НААН України В.В. Снітинського привітання випускникам зачитав керівник навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти, доцент О.Я. Микула, який також нагородив грамотами ректора найкращих студентів факультету, які завершили навчання за спеціальностями «Архітектура та містобудування», «Будівництво та цивільна інженерія».
У своєму вітальному слові декан факультету, в.о. професора Андрій Васильович Мазурак побажав студентам-випускникам постійно примножувати здобуті знання, використовувати їх на добробут та розбудову нашої держави, віднайти себе в житті, не забувати свою альма-матер та примножувати славу рідного університету.
Випускники у своїх виступах відзначили, що період навчання в університеті став для них найкращим часом, незабутні студентські роки назавжди закарбувалися в їхній пам’яті, подякували керівництву університету, викладачам за невтомну працю, навички та знання, які їм передали.
На завершення заходу всі присутні заспівали студентський гімн «Gaudeamus».
Вітаємо наших випускників-магістрів з урочистою подією в їхньому житті. Бажаємо успіхів на життєвому шляху та високих професійних досягнень!
Усього Вам найкращого!!!